torsdag 11 september 2014

Tioårig bröllopsdag

Tänk att idag är det tio år sedan vi gifte oss Raimo och jag. Det känns som om det var alldeles nyss samtidigt som det nästan är svårt att tro att det bara gått tio år sedan den dagen. Då hade vi bara två barn och våra stora flickor var inte så stora då. Anna som nyss tagit studenten skulle fylla nio år när vi gifte oss. Det är väl så att det är på barnen det märks att tiden går.


Tittar på bilder från vårt bröllop och tänker att vi var precis i början av vår resa då. Några veckor innan vi gifte oss köpte vi huset i Hult. Då hade vi ingen aning om hur mycket jobb det husköpet skulle generera under de kommande åren. Huset i Hult är vår gemensamma projekt och så mycket mer än bara ett hus, det är en del av vilka vi är och även en del av vårt förhållande. Det kom att dröja dryga fyra år innan vi kunde flytta till huset permanent och ibland undrade vi om det någonsin skulle ske. Som vi längtade till vårt hus i Hult när vi befann oss i lägenheten i Stenungsund.


Att sammanfatta tio år känns som en omöjlig uppgift så jag låter det vara och konstaterar att det har varit händelserika år. Vi pratade tidigare idag om att det hade varit trevligt att ha tid att ha lite småtråkigt ibland. Fast just nu finns inte tid till detta, vi har ju ett val att vinna och nästa vecka är det dags för vår bröllopsfest som vi väntat på i tio år. Det är ju så att först gifter en sig och sedan är det dags för fest. För vår del sparade vi den senare tills nu.

2 kommentarer:

Christina sa...

Stort hjärtligt grattis till er båda<3
Önskar er lycka och en "toppensuperduperfestlig" fest :)

Kram Christina

Anonym sa...

♡-ligt Grattis till Er båda!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...