måndag 3 oktober 2016

The Fancy Dress!

Mitt motto är att livet är för kort för att gå klädd i tråkiga kläder. Varje dag är en ny anledning att ta på sig en tjusig outfit och känna sig vackrast i hela världen. Jag är tämligen svag för vintageklänningar och tror ärligt talat att det inte är möjligt att ha för många. Ett av mina senaste tillskott är en helt underbar röd klänning från Beyond Retro. Det krävs lite tid och tålamod att lyckas hitta rätt bland alla vintagekläder men när en väl hittar rätt är det onekligen värt mödan. Eller så kan en ha tur och prova den fantastiska klänningen som inte passade väninnan och upptäcka att den var helt rätt. Får lite dåligt samvete över att bli så glad över klänningen inte passade henne men kan som inte låta bli när den är helt fantastisk!


Färgen är helt fantastisk. En kan inte annat än bli glad av en röd klänning som denna!


Längden är helt perfekt vilket jag gillar. Att hitta klänningar med rätt längd är inte helt lätt när en är kort som jag. Alltså blir jag riktigt nöjd när jag gör fina fynd som denna.


Skorna är inte vintage men de är nog mina absoluta favoriter. De passar verkligen till allt och är sjukt bekväma att gå i. Således den bästa av kombinationer.


En tjusig klänning för helt vanliga vardagar gör de där dagarna extra bra. Varför vänta med tjusigheterna tills det är fest, varje dag är anledning att vara lite extra tjusig!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...