torsdag 7 april 2011

Lite nyfiken det är jag allt!

Sedan jag började blogga läser jag också fler bloggar. Många har sura kommentarer över att det är många inne och läser men som aldrig ger sig tillkänna. Det känns ju lite tråkigt att läsa och de bloggar som uttrycker detta brukar jag sällan återkomma till. Jag vill läsa positiva bloggar som får mig på gott humör! Tänkte därför att jag skulle tipsa om några av mina favoriter.

Underbara Clara En tjej i norrland som skriver mycket om inredning och just har fått sitt första barn. En del klagar på att hon står för ett förlegat husmorsideal, men jag håller inte med. Underbara Clara är helt enkelt underbar!

Rebeccas En tjej i som bor i närheten av Stockholm som skriver lite blandat. Många gånger har hon helt fantastiska tips på saker att göra. Känns inte som pekpinnar utan jag blir glatt överraskad och tänker att varför har inte jag tänkt på det!

Lantlif Ännu en norrlandstjej! Anette skriver om olika projekt i sitt hus (ett helt fantastiskt hus skall tilläggas!). Hon står för mycket av min inspiration och hennes blogg var den som fick mig att vilja börja skriva.

Kan inte annat säga än mycket nöje i läsningen av dessa bloggar. De är positiva, roliga, engagerade och inspirerande!

Sen när det gäller frågan om vem som läser min egen blogg så är jag allt lite nyfiken. De flesta har jag nog koll på tror jag, men om någon vill presentera sig eller kommentera så varmt välkommen!

3 kommentarer:

Regina sa...

Bra Liza, håller med! Alltså, man ska vara glad att någon läser ens blogg, de e ju inte alltid man orkar kommentera allt man läser. Om man inte tål att inte ha fullkomlig kontroll över vem som läser, tycker jag man ska skaffa sig en låst/begränsad blogg istället! :)

Rebeccas.se sa...

Tack för fina ord! :) Självklart är det roligt med kommentarer, men som du skriver är det inte så roligt för läsare att läsa om kommentarsgnäll, det tycker inte jag heller. Jag tänker som så att besöksräknaren visar på uppskattning. Sen är jag väldigt nyfiken på vilka alla läsare är, men det är ju något annat! :)

Ha en härlig helg!
Kramar Rebecca

Liza sa...

Regina jag är mycket glad över att du läser min blogg och kommer med glada tillrop :) Var inne och läste lite nya bloggar och kände att det osade av all negativ energi :( För din del måste det ju spara tid att titta på bloggen istället för att släpas runt i hela huset varje gång du kommer hit.

Rebecca då vet du vem en av dina läsare är nu :) Måste säga att jag verkligen gillar din blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...