tisdag 31 juli 2012

Här gafflas det!

Jag har hittat en butik som heter Jolins och som finns på nätet och i Årjäng. Synd att jag inte visste om den för några veckor sedan när jag var i Årjäng, hade varit spännande att se dessa fina saker på riktigt. Jag gillar tanken med återbruk. Gillar när gamla gardiner och dukar blir till kappor och klänningar. Gillar att gamla bruksföremål kan få nya funktioner fast de blivit omoderna. Här hemma har vi en gammal mangel som avlastningsbor (ett inlägg om min mangel finns HÄR!) Nu har jag hittat något nytt, nämligen möjligheten att förvandla gamla silverbestik till smycken. Favoriten är ringen gjord av en gaffel, men den av en sker är onekligen riktigt söt även den. Blir du som jag mer nyfiken så hittar du sidan till butiken HÄR!

Från gaffel till tjusig prydnad
Från sked till ring

4 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Även här älskas återbruk;) gillar verkligen smyckena gjorda av gamla silverbestick har en vännina vars man håller på med sådant, tyvärr har jag lite för små fingrar för att lyckas bära upp hans vackra ringar. Men jag njuter av dem på hennes fingrar istället;)

Så snygg väska du hittat på loppis en verklig stilsäker skol-väska;)

Önskar dig en härlig dag
Annie

VisaLiza sa...

Här är en till med små händer. Tänker att jag får ge en till en av mina väninnor som alltid har fina ringar så får jag också njuta av de fina ringarna. Skolväskan älskar jag :) Har testat den till jobbet och den är perfekt!

Rebecka sa...

Så fina, tycker att du kan vara en snäll syster och ge mig en tidig julklapp.

VisaLiza sa...

Om du är en snäll syster kan vi åka till Årjäng och titta på tjusigheterna när du kommer hit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...