söndag 29 november 2015

En alldeles galen klänning!

Jag älskar verkligen vintage! Det är något alldeles särskilt med de vackra kläderna och de tjusiga frisyrerna. Med lite lockar och pincurls i håret är det svårt att inte känna sig tjusig. Barnen hävdar att jag ser ut som en filmstjärna från förr och det är verkligen så det känns. Vackra kläder och frisyrer gör mig glad och därför är vintage en del av min vardag. Jag tror inte på att spara på det som är fint bara till festliga tillfällen. Då skulle en ju få vara tjusig alldeles för sällan!


Allra bäst tycker jag om klänningar som är äkta gamla så att säga men själva stilen är nog egentligen viktigast. I somras var Sophie, Regina och jag i Ljungskile där vi fikade och shoppade en heldag. I en av affärerna hittade jag en klänning som på galgen såg ganska galen ut. Jag hängde tillbaka den och undrade hur de alls tänkt när de tillverkat den. Fast jag kunde inte låta bli att undra hur den skulle se ut på. Alltså testade jag den galna klänningen och blev tämligen förvånad över att den såg helt fantastisk ut på. En riktig klassisk klänning med fantastisk kvalitet. Det gjorde ju inte saken sämre att den dessutom var på rea och därmed bara kostade en bråkdel av det annars tämligen tilltagna priset.


Är särskilt nöjd med skorna som matchar klänningen perfekt. Fick dem i present för en tid sedan men har inte haft möjlighet att använda dem förrän idag. Även de är nya men i gammal stil.


Tänk första gången jag gjorde den här frisyren då tog det över en timme. Nu klarar jag av den på sju minuter. Det som fortfarande är lite svårt att få till är loopen i luggen. 


Tänk att en klänning som såg alldeles galen ut skulle visa sig vara en riktig favorit!

3 kommentarer:

mammi sa...

Å vad fin du är! Helt underbar stil

Hem och Lycka sa...

Snygging! Du är en fena på att få till det! Klänningen är fantasisk! Jag ser ut som en trött gammal gumma.. ;-)

Christina sa...

Vilken klänning! Helt fantastisk, och jättesnygga skor till. Passar dig perfekt både skor och klänning :)

Önskar dig en fortsatt fin advent!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...