tisdag 26 april 2016

Ett år med Ebba

För ett år sedan hade jag börjat fundera på att det skulle vara roligt med två hundar istället för en. Hann knappt tänka klart den tanken innan Ebba lite märkligt flyttade hem till oss. Hon hade inte möjlighet att bo kvar i sitt hem och vart skulle hon då ta vägen? Hon skulle snart bli två år och var en nervös tjej som varit med om många uppbrott i sitt korta liv.

Redan innan frågan ställdes om hon kinde flytta in kände jag en stark samhörighet med Ebba. Kände att hon skulle trivas och ha det gott i Hult. Jag hade ju egentligen tänkt mig en cockerspaniel till. En vovve till som var lika snäll och fin som Ida. Istället blev det en dvärgpinscher med stor mängd energi.

Så har ett år passerat och Ebba blir snart tre år. Hon är trygg, glad och ibland lite väl kaxig. Hon mår gott i livet helt enkelt. Hon sätter bra fart på Ida vilket kan behövas eftersom hon tenderar att vara lite lat. Samtidigt följer Ebba sin stora kompis och vill alltid vara nära och är mån om hennes uppmärksamhet. Ibland kan alltså det mest oplanerade bli alldeles fantastiskt bra!


2 kommentarer:

Bakom dörr nr. 11 sa...

Men så fina ni är :)
Fin kväll
Kram Pia

Junitjej sa...

Så himla söt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...