onsdag 26 januari 2011

I väntans tider...

Idag skiner solen och jag känner mig lite mer hoppfull och lite mindre irriterad på mitt hem. Vi älskar ju varandra egentligen huset och jag, men alla relationer har sina med- och motgångar. Eftersom det en längre tid har varit mycket av just det där med motgångar så är det klart att både humör och ork tryter.

Kan konstatera att det inte är helt varmt här hemma eftersom vi inte kan elda alls! Det ryker in om man tänder med ved eller pellets nere i pannan så någonting är definitivt fel. Har läst på lite på nätet och det verkar som om vi kan ha haft en sotbrand här hemma. I det läget får man nog vara tacksam över att det bara ryker in och att det faktiskt inte började brinna i huset. Nu väntar vi på sotaren som skall komma imorgon och förhoppningsvis kan vi börja elda igen och få upp värmen här. Vi har fått sätta på elen för att värma huset och det är inte helt lyckat. Dels är det dyrt! Elpriserna är något som kan ge mardrömmar på nätterna om man har otur. Dessutom så blir det aldrig riktigt varmt här hemma med elen. Vårt hus är stort och gammalt och behöver att murstocken är uppvärmd som ett stort element genom hela huset.

Nåväl barnen fryser inte utan är ganska nöjda. Alla tre sitter med filtar och tittar på film samtidigt som de har ett extra element vid TVn.

Vi är i väntans tider helt enkelt, i väntan på sotarens besök imorgon!

Längtar till sommaren och tänker det är tur att det inte är långt kvar!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...