tisdag 25 december 2012

Med licens att dela ut paket!

På julafton tog familjen i Hult en promenad med Ida och njöt av ett vintrigt landskap. Plötsligt fick barnen syn på att det var något som lyste i skogen. Vad kunde det vara?


 Det visde sig vara vår granne som fått post med specialleverans hela vägen från Nordpolen. Han hade nämligen fått en tomtelicens och med det rätten att dela ut julklappar i Tomtens namn. Tänk det är inte alla som får förmånen att få ett tomtelicens utfärdad i Nordpolen! Förutom en tomtelicens hade han också fått en säck med julklappar som skulle delas ut.


Och fika för frusna vandrare. Kaffe till de vuxna och varm choklad till barnen. Det bjöds även på pepparkakor, men barnen hade redan varit så snälla att deras julklappar väntade på dem.Ida fick klara sig utan julklapp från tomten men var riktigt nöjd ändå eftersom det var fullt med snö som hon älskar!Julklappar delades ut till både stora och små och sedan var det ju snöbollskriget givet! Ida försökte utan framgång att fånga alla kastade snöbollar!

God Jul från Hult!

3 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Men så härligt det ser ut;) och så bra med en granne med licens att dela ut klappar. Vilken smart idé.

Önskar dig en mycket god fortsättning på julen.
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Det var verkligen så där perfekt som man önskar. Tror att det här med tomtelicens gör att våra barn kan tro på tomten ett tag till. Kramar Liza

LOPPISLIV sa...

Ser ju jättehärligt ut, vilken toppenidé! Mysigt!! God fortsättning, Kram Paula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...