onsdag 6 augusti 2014

Festplanering

Saker blir inte alltid som en tänkt sig vilket jag fick erfara idag när jag skulle baka cupcakes och strömmen försvann. Attans vad irriterande eftersom vi idag skulle ha planering för vår bröllopsfest och provsmaka cupcakes. Vi har en tanke om cupcakes istället för tårta eftersom det blir lättare med alla allergier.


Det har varit många saker att ta ställning till när det gäller vilka cupcakes vi skall bjuda på. Vilken sort, fyllning och topping? Viktigast av allt vilka formar ska användas? Jag har ju några att välja mellan.


Nåväl cupcakes blev det lagom till kvällen och det var inte heller så dumt. Smaken var dessutom helt perfekt balanserad. En kaka med smak av citron och vanilj. En fyllning av lemoncurd och en topping av maräng. Sött och syrligt tillsammans ger perfekt balans. Känns skönt att bit efter bit faller på plats när det gäller bröllopsfesten. Nu kan vi egentligen bara invänta att gästerna lämnar besked så vi vet hur många som kommer.


För min del har jag festens kläder ordnade och på en av sommarens loppisturer hittade jag de perfekta skorna att ha till. Är lite sugen på att ha hatt till också. Har funderat på att ge mig på att tillverka en själv men får se om det hinns med eller ej. 


Ett av barnen fångar mig på bild i rosenträdgården när jag sitter i djupa tankar. Ledigheten är över och nu väntar vardag men också två extraordinära händelser som kommer ta mycket tid i anspråk framöver. Den ena är bröllopsfesten och den andra valet. Båda otroligt viktiga på sitt eget sätt. 

6 kommentarer:

Choices by Annie sa...

Vilken tur att du har ett gäng formar att välja mellan;)
Roligt med två så viktiga händelser att se fram emot;)

Kram
Annie

Chris sa...

Cupcakes istället för tårta är ju ett alldeles ypperligt alternativ.

Christina sa...

Vad spännande, skulle vara kul om du skrev mer om brölloppsfesten och planeringen. Minns att du berättade om den redan förra sommaren, att det skulle vara vintageparty.
Förstår dock att du har fullt upp, en fest ordnar man inte i en handvändning precis.

Lycka till med allt!
Christina

Anonym sa...

Snygga skor & så fin du är där i dina djupa tankar ♡ ...

/Kram

Jennifer sa...

Härligt och underbart att det går framåt med bröllopet :)
Tänkte på dig häromdagen då vi faktiskt swischade förbi Hult (ja eller en skylt där det stod Hult, på) :)

Ha en fin dag!!

Rost och rädisor sa...

Hej!
Första besöket hos dig fast jag ser att du bloggat länge. Faktiskt var det en länk till ditt örtsalt som lockade mig hit, men nu har jag tittat runt en stund och ser att du har mycket trevligt för dig.
Kul med bröllopsfest. Jag återkommer för att se hur det går.
Ha det fint
Anette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...