söndag 31 augusti 2014

Massor av små flaggor

Det är knappt tre veckor kvar till vår bröllopsfest och mycket arbete återstår. Parallellt med valrörelsearbete och textskrivande försöker jag dessutom att arbeta med festens detaljer. Min målsättning är att göra något varje dag och än så länge ser tidsplanen ut att hålla. Idag tillverkas flaggor som skall dekorera de cupcakes som skall serveras istället för bröllopstårta. Jag är barnsligt förtjust i små detaljer kanske tar det lite tid men jag tror att det är just detaljerna som skapar en fin helhet.


Små flaggor i cupcakes är en otroligt söt liten detalj som dessutom är enkel att göra själv. Allt som behövs är en sax, tandpetare och en fin mönstrad tejp. Eftersom formarna är vita valde jag en röd tejp. Rött och kärlek känns ju som att det passar ihop och dessutom blir det en fin kontrast mot vita formar och vit maräng.


Vik, klistra ihop och klipp av tejpen. Klipp ett litet jack i varje flagga och sedan färdigt! Har tänkt sätta två i varje cupcake och nu är hälften av flaggorna klara. Lyssnar på en spännande ljudbok och märker knappt att tiden går medan jag klipper och viker.

1 kommentar:

Villa Freja sa...

Så pysslig och kreativ du är. Kram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...