torsdag 15 december 2016

Miss Penny Lane

Sedan i förra veckan när de första bilderna på Pinup Akademins fina kalender släpptes har frågorna varit många. De allra flesta rör möjligheten att beställa kalendern och det är riktigt enkelt, skicka ett mail till pinupakademin@gmail.com En kalender kostar 120 kronor plus 30 kronor i porto. All vinst går till bröstcancerfonden. Alla som jobbar med kalendern ställer upp helt ideellt för att få fram en troligt tjusig kalender med ett grymt bra ändamål.

Att känna sig som en filmstjärna varje dag borde egentligen vara en självklarhet!

Ett av mina motton i livet är att: livet är för kort för att gå klädd i tråkiga kläder! Tror att det är en av anledningarna till att jag älskar att ta tjusiga outfitsbilder och jag älskar tjusiga vintageklänningar. Jag hade aldrig tidigare tänkt tanken på att vara pinupmodell men nu känns det egentligen alldeles givet. Det är något lite fult över att ta selfies vilket egentligen är dumt. Fler borde ta mer selfies för att sprida fler bilder av ur människor ser ut, hur kvinnor ser ut. Framförallt dagens unga tjejer behöver motvikter till idealen de matas med. Jag behöver motvikter och andra kvinnor att spegla mig mot för att själv inte tappa fokus. Att känna att en inte duger, inte är vacker nog är lätt även när en är en vuxen kvinna på 37 år. Även jag påverkas av det jag ser i medierna och just därför blir jag så fantastiskt glad över pinupkalendern och den motvikt den representerar. Att temat för årets kalender dessutom är kitschig femtiotal gör den ännu lite bättre.

Rosen Penny Lane

Mitt namn som pinuppa är Miss Penny Lane och då känns det onekligen passande att också visa upp rosen som inspirerat namnet. Tänker att jag måste göra en fotografering i sommar tillsammans med min ros när den blommar. 


Att känna sig vacker är något jag ser som en rättighet. Alla människor är vackra och vi borde hylla detta stället för att ägna oss åt att oroa oss för att inte klara av att uppfylla de normer som sätts. Normer kan brytas och förändras och jag tror att pinupkalendern är ett av många steg i rätt riktning.

1 kommentar:

Miss VaVoom sa...

Fina du! Jätte roligt att du ville vara med i kalendern och tror det hade blivit en super fin shoot om du hade fotats med dina rosor till våren eller sommaren när den blommar igen :)

Trevlig helg & god jul om vi inte hörs innan nästa helg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...