tisdag 26 januari 2016

Releaseparty och lite semester

Visst låter det alldeles fantastiskt med releaseparty! Helt galet fantastiskt om jag skall vara helt ärlig. Det har varit en låg process från tanke till bok och därför kändes det nästan lite surrealistiskt att till slut befinna sig på fest för att fira det färdiga resultatet i fredags. Vi minglade, beundrade boken, höll lite tal och beundrade boken lite till. Nu känner jag mig på riktigt som författare, jag har ju ett tydligt bevis på att så är fallet. Förutom att det var smått magiskt att befinna sig på releaseparty så var det också riktigt roligt att ha större delen av kooperativet samlat. Vi har ju spridit ut oss över landet och träffas inte längre lika ofta som när vi studerade tillsammans i Göteborg.

Mingel, böcker och längst upp till höger Louise min vice ordförande i Aldir och jag.
Från Göteborg och bokmingel for jag så vidare till Stockholm i lördags för lite minisemester. Tillbringade åter några dagar i huvudstaden. Fast den här gången för att umgås med vänner, shoppa och ha det allmänt bra. Det där med semester och att umgås med vänner hör till det riktigt viktiga i livet och något som jag har varit dålig på att prioritera. Balans är bra helt enkelt. Lagom delar arbete och lagom delar ledighet helt enkelt.


Åter hemma i vardagen men med både energi och engagemang. Politik och arbete om vartannat väntar och jag känner förväntan inför de utmaningar som väntar. Förväntan är en enligt mig synnerligen bra känsla. När en känner förväntan är allt möjligt och världen helt enkelt en plats som faktiskt går att förändra.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...