tisdag 2 oktober 2012

The dark side

Jag har inte för vana att visa upp trädgården i Hult från sin fula sida, från djungelsidan så att säga. I sommar har vi kämpat på ordentligt för att trädgården här i Hult skall likna just en trädgård vilket den tidigare inte har gjort. Vet att jag tidigare har berättat hur större delen av trädgården var täckt av rönnspirea men också av gran och annat ogräs när vi köpte huset. Nu börjar det så smått att rätta till sig men vi har fortfarande långt kvar innan vi är klara.


Här blickar vi ut över vårt hav av rönnspirea och även lite nässlor. Bra att ha en egen nässelodling i trädgården tänker jag. Det som kanske inte syns så tydligt är att mitt i bilden står en ek. Den står precis på tomtgränsen och har blivit ett trevligt tillskott i trädgården. Visst kan man se att det vi blickar ut mot är den blivande fruktträdgården! Lugn, jag kan inte heller se det framför mig men jag litar på Magda och utgår från att det blid bra.


Här har vi eken igen, tänker att när jag har barnbarnsbarn då är det nog läge att sätta en gunga i eken


Mer ogräs men också sten och skräp. Det är nästan helt ofattbart hur mycket sten vi har grävt fram i vår trädgård. Det är dock mycket praktiskt när stenmurar skall byggas och fina rabatter ställas i ordning

Ännu en bild över spirea och nässlor fast mot skogen till kan man faktiskt se att där är gräsmatta. Sakta sakta tar vi över mer och mer av vår trädgård.

2 kommentarer:

Hannis sa...

Klart att det blir bra!
Det gäller att se möjligheterna=))

Ha en underbar dag/Kram Hannis

VisaLiza sa...

Håller med dig till fullo! Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...