söndag 7 oktober 2012

Sommardag i oktober

Märkligt hur det plötsligt blev en paus från allt regn och istället har varit underbart solsken hela helgen. Igår fanns det inte så mycket tid att njuta av solen eftersom Regina och jag först förberedde vår inspirationsdag och sedan tillbringade hela eftermiddagen med att hålla pass och lyssna på andra. En väl spenderad dag skulle jag vilja säga men jag saknade solen. Idag har vädret varit precis så där härligt igen. Strålande sol och varma vindar, det var nästan som sommar igen. Raimo har grejat i trädgården, arbetet med vår rosenträdgård går långsamt framåt. Nu finns där tre rosor som på sikt skall breda ut sig och täcka hela pergolan. Något av det bästa jag vet är att äta ute i trädgården och så fort det är tillräckligt bra väder passar vi på att grilla. Sol och mat är onekligen en riktigt bra kombination!

Stolparna till pergolan är resta, nu väntar bara resten

En av våra nya rosor. Den ser inte så märkvärdig ut men den växer tydligen som ogräs
Nyponros har vi även det i trädgården. Egentligen är den ett ogräs men jag tycker att den är fin
Det har till och med varit så bra väder idag så marsvinen och kaninerna kunnat vara ute på grönbete

4 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft i solen. Här har helga helgen spenderats inomhus först med barnfyndmarknaden sen med bordsloppisen. Men förhoppningsvis så kommer solen att visa sig fler gånger;)

Önskar dig en härlig start på den nya veckan
Kram
Annie

Hannis sa...

Sol, trädgårdsarbete och umgås med mat!
Japp, då är det en toppenhelg=))

VisaLiza sa...

Loppis är dock ett riktigt bra skäl att vara inomhus :) Håller tummarna för mer sol, det har varit härliga dagar! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Håller med :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...