tisdag 16 september 2014

Kväll

Det är kväll och mörkt i Hult men vi tänder ljus och har det gott ändå. Märkligt nog dröjer sommaren kvar och jag är tacksam över detta. Dagarna är varma och kvällarna ljumma tills dess det är helt mörkt. Det går fortfarande att äta frukost i rosenträdgården och njuta av solen även om det är lite kallare än tidigare. Även nu om kvällen trivs jag i rosenträdgården. Tänder ljuslyktorna som hänger i pergolan och tar med mig en filt och en kopp te ut.


Förra året när rosenträdgården var klar hann vi bara sitta där en enda kväll innan det blev för kallt. I år har vi dock verkligen utnyttjat platsen ordentligt. Förra året satte vi upp ett ljusnät i taket till advent. Ett var dock lite för litet så i år blir det två och dessutom tänker jag att det är synd att vänta ända till advent med att sätta upp dem. Varför vänta på det som är fint?


Fast än är det onekligen sommar i rosenträdgården. Vår klängros New Dawn blommar för fullt.


New Dawn är enkel med sin blekrosa färg och milda doft, men ändå riktigt tjusig.


En kopp kaffe i rosenträdgården i sällskap med vackra Penny Lane ger mig sinnesro och möjligheten att varva ner lite. Det är bara några dagar kvar till vår bröllopsfest och nu äntligen börjar jag känna att vi har det mesta under kontroll. Påminn mig om att aldrig mer planera en stor fest en vecka efter ett val!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...