söndag 11 oktober 2015

Kalashelg

Igår fyllde vår Anna tjugo år och vi firade med middag här hemma i Hult med familj och en god vän på besök. Fast middagen igår var bara en liten försmak till idag då det egentliga firandet skedde. Vi har haft huset i Hult full med folk nästan hela dagen vilket har varit otroligt roligt. Äldsta dottern överraskade genom att komma redan på förmiddagen vilket onekligen var trevligt. Annars är ju nackdelen med kalas att en inte riktigt hinner umgås med alla. Idag hann vi dock umgås ordentligt när vi förberedde kalaset vilket jag tycker om.


Längst upp till vänster i bild ser ni vår tjugoåring. Den tjusiga mössan var en av födelsedagspresenterna och dessutom sydd av Regina. Blir så otroligt sugen på att lära mig att sy när jag ser alla hennes fina projekt. Fast jag får kämpa på med min stickning tills jag behärskar den och se sömnad som ett projekt för framtiden. Det har varit ett riktigt härligt kalas här hemma i Hult idag även om det kändes lite vemodigt att det nog var sista gången som vi ordnade kalas för Anna. En del av mig önskar att jag kunde ha pausat och haft henne liten ett tag till. 

Något som blev riktigt lyckat var dagens kakor och tårtor. Jag testar allt mer att baka utan socker vilket är både spännande och utmanande. Ibland blir det inte bra alls och ibland blir det som idag, alldeles perfekt. Riktigt kul att gästerna inte riktigt trodde på att det mesta faktiskt var sockerfritt och dessutom innehöll massor av nyttigheter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...