tisdag 13 oktober 2015

Nostalgisk shopping

Tänkte passa på att tipsa om Nostalgitrippen som är en riktigt mysig butik som finns i Dingle i Munkedals kommun. Den drivs av Sara som även är en otroligt duktig och kreativ frisör som jag går och klipper mig hos. Det gäller att tänka till när jag ska klippa mig så mina kläder matchar de tjusiga vintagefrisyrer som hon skapar. Jag menar hur skulle det se ut att inte vara lika tjusigt klädd som sin frisyr? Intill den retroinspirerade frisörsalongen ligger en liten butik med mycket fint.


Blir smått nostalgisk över de fina sparbössorna och försöker få barnen att förstå att de vill ha sådana. Det finns onekligen mycket att titta på inne i Nostalgitrippen så se till att ha gott om tid. En perfekt butik för presenter och sådana där småsaker som en bara inte kan låta bli.


Känns verkligen roligt att det i Munkedals kommun finns flera små mysiga butiker vilket inte är något självklart idag. För den som har långt till Dingle så finns det även en nätbutik. Kanske är det just försäljningen via nätet som gör det möjligt att ha små butiker på landsbygden. Istället för att bara ha tillgång till de kunder som finns i närområdet så öppnar sig hela världen som möjlighet.

1 kommentar:

mammi sa...

Så fina saker. Det är lite tryggt på något sätt med retro-saker. Man blir varm inombords då man kanske känner igen något liknande från barndomen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...