lördag 3 oktober 2015

Två favoriter i kombination

Näst sista dagen av Four Fit Challenge idag och till skillnad mot igår kändes den här dagens outfit helt rätt. Min jeansklänning är en favorit i garderoben och då kan det ju bara bli bra när jag kombinerar den tillsammans med min gröna favoritkofta. Tänk när jag köpte koftan då tvekade jag på om den verkligen skulle vara så användbar. Den var ju trots allt väldigt grön! Det har visat sig att min kofta är ett av de mest användbara kläderna jag äger. Den blir riktigt fin tillsammans med mina vintageklänningar och ger dem det där lilla extra. Till pennkjol blir koftan också helt perfekt eftersom den har helt rätt längd. Den pennkjol jag oftast använder är svart och då är det kul att kunna lägga till lite färg. Om vintern är koftan helt rätt eftersom den fungerar väl tillsammans med långärmat och det blir då lagom varmt men inte för varmt. Om sommaren är den helt perfekt eftersom den är lite tunnare än de flesta koftor vilket gör att den passar om ljumma sommarkvällar.


För många år sedan bestod min garderob i stort sett bara av svart, grått och plommonlila. All annan färg kändes lite läskig och inte som något jag skulle våga mig på. Så en dag bestämde jag mig för att jag ville ha mer färg i min tillvaro. Började lite försiktigt med någon färgglad sjal eller kanske ett halsband. Sedan dess består min garderob av regnbågens alla färger och jag kan inte förstå hur jag kunde vara så rädd för färg.


En snabb bild på parkeringen idag mellan dagens alla aktiviteter. Känner mig rakt igenom nöjd med dagens outfit och även med kappa, skor och sjal. Inser att jag den här veckan har använt färre skor än vad jag brukar göra. Skor är en av mina stora passioner och jag har för att vara lite diplomatisk ett stort antal skor. Normalt sett brukar jag i stort sett använda sju olika par på en vecka men den här veckan har jag nöjt mig med mina favoritpumps och mina mormorskängor. Bortsett från gummistövlar vid hundpromenader och träningsskor på gymmet. En liten stund en av dagarna hade jag på mig ett par lila pumps som jag sällan använder. Insåg att anledningen till att jag inte använder dem är att de är för stora helt enkelt. Plockar ofta fram dem och tänker att jag ska ha dem men det blir som aldrig av. Nu har de istället sorterats ut för att hamna på loppis. Förhoppningsvis kommer de att bli någon annans favoriter.

1 kommentar:

Decdia sa...

Koftan är verkligen superfin, ser ut som spets p den.
Själv kör jag med den mörka skalan, känner mig mest bekväm i det plus att jag inte behöver bry mig så mycket om att matcha. Haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...