onsdag 26 september 2012

Katastrof!!!

Det regnar in i vår farstu på grund av strul med vårt bygge och jag är förtvivlad. Det var sådant här vi skulle slippa när vi lejde bort arbetet med att lägga om taket. Inte nog med att det regnar in vi hade en pol på golvet när vi kom hem och mitt älskade nya klädskåp är förstört. Dessutom har det idag regnat på mina vintagehandväskor!!! Jag är förtvivlad, det finns inte något annat sätt att beskriva de känslor som det här väcker. I normala fall försöker jag låta VisaLiza vara en källa till positiv energi men just nu är den helt slut, jag är just nu helt slut!

Mina handväskor är nu ställda på tork och jag hoppas att de inte fått bestående skador!

6 kommentarer:

yasmine modell mamma och fru sa...

hoppas det torkar utan skador
allt bra?
kraaam

VisaLiza sa...

Den värsta ilskan och ledsamheten från igår har lagt sig. Mina väskor verkar ha klarat sig vilket jag är enormt glad för. Äldsta väskan är arvegods från 30-talet! Mitt klädskåp däremot har stått i vatten hela dagen. Det är ett folierat skåp från Ikea som nu är helt förstört :( tack för omtanken. Kramar Liza

Huset nummer tio sa...

Usch och fy så tråkigt men tur att väskorna klarade sig, hade inte varit lätt att ersätta dem. Hoppas allt löser sig till det bästa och att det snart slutar regna.

Ta hand om dig
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Ja det är onekligen lättare att ersätta ett skåp från Ikea än väskor. Jag håller mina tummar för att lite allvarliga samtal med den berörda parten ska ge resultat. Kramar Liza

Feeka sa...

FY! Jag håller tummarna för dina väskor. Det suger när saker man tycker om går sönder. Trots att andra kanske ser det som "bara en väska"

VisaLiza sa...

Det ser ut som om väskorna har klarat sig! Håller verkligen med om att det är trist när saker går sönder. Jag har alltid fått lära mig att saker är man rädd om och har sällan sönder något själv. Tack för omtanken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...