fredag 5 april 2013

Samma fast ändå annorlunda

Under våren har Regina och jag skrivit artiklar på Livåleva om gastric bypass. I den senaste artikeln En kropp som hänger med i tempot skriver Regina om min upplevelse av GBP. Alltid lite spännande att läsa det någon annan skriver om en själv och vad som fångas upp som viktigt. Jag kan inte bli annat än rörd över den otroligt fina artikel hon har skrivit.

Jag befinner mig fortfarande i processen att vänja mig vid den förändring som har skett och det är inte helt enkelt. Märkligast hittills har nog varit de senaste dagarna när jag har varit på kongress. Första dagen trodde jag att människor jag kände från förr valde att inte hälsa på mig, sen insåg jag att de verkligen inte kände igen mig. Inte helt lätt att kunna förstå eftersom jag är samma Liza på insidan fastän utsidan har förändrats. Jag är samma som innan fast det känns lite annorlunda att vara jag när hela jag förändras!


12 kommentarer:

Regina Johansson sa...

<3

Diana sa...

Jaså, du har också gjort en GPB. Det har jag med, typ -04 eller nåt sånt. :)

Queen of Kammebornia sa...

Visst är det svårt att förstå det där med utsidan och insidan... jag är ju samma på insidan som när jag var liten också, och samma när jag är arg och när jag är glad och när jag går upp och ner i vikt och allt annat som händer på utsidan... Stor kram till dig!

Hannis sa...

Så fin bild på dig!

Hoppas att du gick fram och hälsade på dom.
Så dom förstod att du var du, samma härliga människa som jag tror att du är!

Husfrun sa...

Fina du, härlig bild på dig!
Svårt det där med insida/utsida, det är mycket som ska stämma in där, vilket det inte alltid gör. Kram på dig.

VisaLiza sa...

<3 Tack sötaste Regina för att du skriver så fint!

VisaLiza sa...

Då har det gått ett antal år för dig. Hoppas att du är nöjd och att allt gick bra med din operation. Liza

VisaLiza sa...

Verkligen svårt att förstå, men visst är det som du skriver. Kramar Liza

VisaLiza sa...

Tack! Ja till slut när jag insåg hur det låg till då började jag hälsa på folk och fick riktigt trevligt :) Liza

VisaLiza sa...

Tack snälla :) Nej lätt är det sannerligen inte, men det är inte helt lätt att vara människa tänker jag ;) Kramar Liza

Linda sa...

Det är rätt intressant det där med att inte bli igenkänd när man går ner i vikt. Och alla reaktioner att "oj, vad du måste gått ner massor i vikt" och "Vad fint!" Jag blev mest irriterad på folk som skulle kommentera min vikt hela tiden. Jag visste ju själv att jag gått ner i vikt och behöver ingen som påpekar det för mig. Och det där med att man är fin, jaha, var man inte det innan eller? Det fattar ju alla att det är bra att inte vara överviktig på ett osunt sätt och om man inte är det längre så är man duktig eller vad?

Tjusig jackan är när du färgat den :)

Kram

VisaLiza sa...

Känner igen mig i det du skriver. Du har ju också gjort den här resan och det är onekligen intressant hur omvärlden reagerar. Klart kappan är snygg, den är ju LILA ;) kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...