söndag 7 april 2013

Sköna söndag

Det är söndag förmiddag och jag ligger nerbäddad i sängen. Är förvånande nog både vaken och pigg men väljer att ligga kvar ett tag eftersom jag är både febrig och förkyld. Har under veckan helt ignorerat att jag varit just sjuk eftersom jag inte haft tid att ta in det. Har varit volontär på en stor kongress och arbetat långa dagar. Det har varit fantastiskt roligt och trevligt men nu är den här tanten nöjd över att vara hemma och kunna ta det lugnt. Har ätit frukost i sängen samtidigt som jag läst ikapp mig på alla bloggar jag följer. Ser solen och den klarblå himmeln utanför men låter mig inte luras, jag vet att det är kallt och nästan minusgrader så jag stannar där jag är. Det är lugnt och tyst i huset eftersom make och barn är iväg och jag njuter av att vara i ensamhet och tysthet. Det är onekligen en radikal skillnad mot de senaste dagarna. Igår avslutade jag mitt kongressarbete med att gå på kongressfest. Kan berätta att Svenska Mässan som är gigantiskt stort inte kan det här med vegetarisk mat, vilket känns lite pinsamt. De borde kunna bättre känns det som. Fast jag är nöjd ändå eftersom sällskapet var trevligt och underhållningen fantastisk. Lyssna på Mia Skäringer kan aldrig vara fel. Fast det var lite med panik jag kom till festen i sista stund. Upptäckte igår att klänningen jag planerat att ha på mig var alldeles för stor! Fick ta med mig Magda och åka och väldigt hastigt köpa mig en ny klänning. Så snabbt har jag aldrig shoppat en outfit men resultatet blev riktigt bra och jag kände mig som en prinsessa på väg till balen när jag körde ner mot Göteborg. Idag är ja dessutom tacksam över att jag valde att köra hela vägen hem sent på natten så jag fick vakna i min egen säng. Det finns liksom inte någon skönare säng i världen än den egna sängen. Nåväl nu ska Ida och jag ta det lugnt ett tag till innan huset åter fylls med barn och liv.

Poserar lite snabbt på trappen innan det bär iväg. Känner mig galet stressad och gör sura miner. Men låt er inte luras jag känner mig supernöjd med min tjusiga lila klänning!

18 kommentarer:

Diana sa...

Men vilken snygging!
Du har verkligen haft fullt upp, spendera nu söndagen med att kurera dig.

LyckligaPraliner sa...

En härlig känsla att få känna sig som en prinsessa på väg till balen :) Hoppas du kryar på dig snabbt men passa på att ligga där och vila och slappna av också :)

Ha en bra vecka!

kram Ann-Louise

Hannis sa...

Men vilken böna!
Snygg outfit!

Alltså vad jag önskar att jag kunde bära mera färg.
Men jag känner mig inte bekväm i starka färger på kläder.
Lustigt med tanke på att jag har ett hår som är rödare än rödast!

Hoppas du kryar på dig nu=))

Anna sa...

Det var en tjusig klänning! Förstår att du kände dig som en prinsessa!
Kram Anna

Huset nummer tio sa...

Så vacker du är, verkligen en snygg klänning på dig. Så mysigt att få ligga kvar i sängen och njuta av ensamheten en stund. En lyx som är nödvändig ibland)

Önskar dig en härlig kväll och tack för alla lyckoönskningar;)
Kram
Annie

Lilla Kullan sa...

Du passar superbra i den där.:-) Kram Stina

Husfrun sa...

Med all rött, klänningen och du är riktigt snygga. Kram.

VisaLiza sa...

Tack! Jag garanterar att nu görs inte många knop, Liza

VisaLiza sa...

Fast med tanke på hårfärgen så kan du ju kosta på dig att klä dig i diskreta färger. Själv har jag alltid varit lite rädd för färg. Brukade hålla mig till grått och svart tills jag en dag kände mig förfärligt less på de färgerna och bestämde mig för att bli lite med vågad vad gäller färg! Liza

VisaLiza sa...

Tack! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Tack snälla fru Axelsson ;) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Tack! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Vilken tur att vi passade ihop klänningen och jag ;) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Verkligen en härlig känsla. Har inlett veckan med att ta det så lugnt jag bara kan. Kramar Liza

Pemsplatser sa...

Tjusigt värre:)

Linda sa...

Åh, vad tjusigt med lila :) Den passade dig jättefint :)

Queen of Kammebornia sa...

Vilken fin klänning! Hoppas du blir frisk snart!!!

Huset på Backavägen sa...

Usch och fy, hoppas du känner dig bättre idag! Den klänningen var verkligen läcker, förstår att du kände dig som en prinsessa!
Kram Anki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...