söndag 28 april 2013

Veckans slut

Helgerna susar förbi i en hög hastighet, men det är väl så det är när man har roligt. Den här helgen har vi firat vårt barnbarn Amanda som tidigare i veckan fyllde två år. Efter kalaset hade vi dessutom förmånen att få med oss Manda hem för att låna henne i några dagar. Livet här i Hult blir genast annorlunda när det är en liten i huset. Våra småtroll är inte längre minst vilket är lite svårt för dem att hantera alla gånger. Däremot tror jag att det är riktigt bra för dem att ibland ges möjligheten att känna sig stora och få vara förebilder till någon som är mindre. Visst är livet märkligt många gånger! Innan jag träffade Raimo var jag mycket tveksam till om jag någonsin skulle vilja ha barn. Jag var betydligt mer intresserad av att göra karriär och se världen. Idag konstaterar jag att det där kan man göra trots att man har barn, men det kommer aldrig att bli lika viktigt när man har barn eftersom de alltid kommer först. Det är dags att lägga den här veckan till handlingarna och invänta en ny. Veckan har fört med sig både sådant som är bra och sådant som varit svårt. Att få umgås med Manda är dock som balsam för själen vilket gör att veckan som kommer får en bra början.

Presenter är viktiga när man fyller år
Undrar vad Manda spanar så på?
Hon spanar på den fina tårtan med smurfarna som mamma gjort. Kan nog inte vänja mig vid att benämna Sofia mamma trots att det gått två år. För mig kommer hon nog alltid att vara liten trots allt.
Tårta smakar gott och skall ätas med hela ansiktet!


10 kommentarer:

Diana sa...

Vilken liten sötnos! Det måste vara himla skoj för henne med att få komma hem till mormor/farmor (?) i några dagar med. Jag var mycket hos min mormor som liten och det var ju lite som semester med allt spännande!

Sv: De nio tapasen var båda lunch och middag, spritt över typ 10 timmars tid.

Rosenhäxan sa...

Mysigt med de små . Har en liten på besök idag.
Har ledigt en vecka och åker till Barcelona på torsdag.
Barnbarn är sååå härligt att ha omkring sig.
Mycket skratt o lek.
Ha det så bra
Kram Gittan
Ps så söt hon är!

Queen of Kammebornia sa...

Vilka härliga bilder!

VisaLiza sa...

Visst är hon en liten raring! Mormors lilla bortskämda trollunge skulle man kunna säga. Då förstår jag gällande tapasen, lät annars som mycket man på kort tid :D

VisaLiza sa...

Visst är det härligt med de små! Man får liksom ett annat perspektiv på livet av att umgås med någon som är två år. Barcelona låter underbart! Hoppas du får en riktigt härlig resa!

Huset nummer tio sa...

ÅH härliga tvååring, så söt;) Här väntas inom två veckor ett två års kalas också och vi har hittat världens bästa present till Frank. En "dumper" helt tillverkad i trä, stor och rejäl. Gissar att det kommer bli en hel del lekandes med bilar fram över;)

Önskar dig en skön start på veckan.
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Tack! Liza

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vilka mysiga bilder på en liten tvååring! Visst är det så... Barnen kommer först!

Ha en mysig Valborg!

Kraam
Petronella

VisaLiza sa...

Hon är verkligen helt bedårande söt. Kan tänka mig att Franks present kommer att bli mycket uppskattad! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Barnen är verkligen viktigast av allt! Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...