lördag 25 juli 2015

En vanesak

De senaste åren har jag varit blond. Förvisso i olika nyanser men alltid blond. Ibland lika tjusig som själva Marilyn Monroe och ibland i en mörkare nyans. Så plötsligt för några veckor sedan fick jag för mig att bli brunett istället. Märkligt det där med hårfärg. I många år var jag brunett och trivdes gott som det. Så en dag ville jag absolut bli blond igen och när så väl var fallet trodde jag aldrig att jag skulle vilja byta igen.


Nu är jag alltså inte blond längre och försöker vänja mig vid detta. Har förvisso inte jättemörkt hår men det är ändå en omställning och något att vänja sig vid. Det där med färgen på håret är egentligen samma som längden på håret. När jag för ett antal år sedan klippte håret kort och trodde aldrig jag skulle vilja ha det långt igen. Nu har jag ägnat två år till att spara ut till långt hår igen och är aningens frustrerad över hur lång tid det tar. Nu äntligen är det så pass långt att jag kan sätta upp det i fina vintagefrisyrer. I början var det svårt att få till frisyrerna rätt, men som allt annat är det en vanesak.

3 kommentarer:

Helena sa...

Visst är det märkligt det här med hårfärg. Jag tycker att du passar riktigt bra i mörkare färg också. Snyggt och mjukt. Fin helg till dig!/Kram

Bakom dörr nr. 11 sa...

Kul att förändra sig lite ibland. Jag sparar ut mitt hår lite då och då men
det slutar alltid med att det åker av...typiskt mig :)
Ha det fint !
Kram Pia

Hemkära Hanna sa...

Förändring är roligt och du är snygg både som blond och brunett!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...