fredag 24 juli 2015

Ett försenat projekt

För många år sedan hittade jag en söt liten bordsspegel på en loppis. Spegeln satt lite snett och färgen var inte helt rätt. Alltså ställdes spegeln på en bra plats i väntan på att göras i ordning. Sen blev den visst stående på den där hyllan i si så där se eller sju år. Märkligt hur svårt det ibland kan vara att ta tag i ett projekt! Så frågade näst yngsta barnet en dag om vi kunde köpa en pigtittare till henne. Kom och tänka på spegeln som i så många år stått och samlat damm och bestämde att nu äntligen skulle den göras i ordning.


Började med att lossa spegeln för att det inte skulle komma färg på glaset och för att sätta det rätt. Det krävdes två omgångar färg för att det skulle bli helt bra men projektet som helhet tog bara någon timme att genomföra.


Färdigmålad och spegelglaset åter på plats. Märkligt hur ett tämligen enkelt projekt kan ta så pass lång tid att genomföra. Tänk att i så många år har den ommålade spegeln varit ett dåligt samvete, det där som jag borde ha gjort men inte gjorde. Nu är den i alla fall klar och har fått flyttat in till en nöjd liten tjej. Har ägnat en hel del tid de senaste veckorna till att slutföra projekt. Otroligt skönt att kunna stryka dem från listan och städa undan dem.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...