onsdag 2 maj 2012

Många första

De senaste dagarna har vi haft ett fantastiskt väder här i Hult. Det är verkligen svårt att få något vettigt gjort när solen skiner och det är varmt och skönt ute. Just det härliga solskenet är viktigt för energipåfyllningen. Vi har haft galet mycket att göra en tid. Det har verkligen inte blivit mindre att göra men så snart vädret blev bättre kändes allt så mycket enklare. Från att ha varit trött och hängig känner jag mig pigg och full av energi. De senaste dagarna har varit många första dagar.

I söndags var vi på födelsedagskalas för vårt barnbarn Amanda som firade sin allra första födelsedag. Kanske inte den födelsedag som kommer vara viktigast för henne men för oss var det lite stort att hon redan är ett år. Vi har dessutom haft årets första middag i trädgården och igår invigde vi grillen och åt grillat för första gången i år. Igår var det ju dessutom Första maj vilket vi firade ordentligt i Örekilsparken i Munkedal. Bra tal och trevlig musik samt korvgrillning och solsken. I ett sådant läge känns politiken som en lätt börda att bära. Dessutom var Anna, vår dotter en av talarna. För henne var det däremot inte första gången hon talade på första maj, nu är hon ju veteran i sammanhanget eftersom hon gjorde sitt första tal för ett helt år sedan.

Nu sjunker solen precis under trädtopparna och då kanske jag för första gången idag kan koncentrera mig på det som skall göras istället för att sitta i solen och bara njuta.

Födelsedagstårta till Amanda som Sofia bakat
Amanda firar första maj för första gången

Anna håller tal

Grillpremiär

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...