tisdag 23 april 2013

Sol och hav

Det blåser friska vindar i Hult idag. Solen skiner från klar himmel men attans så kallt det är! Fast även om det fortfarande är kallt så är det verkligen helt underbart med allt ljus. Visst är det märkligt att man varje år blir lika förvånad när dagarna blir allt längre och ljusare. Jag väntar fortfarande på att det skall börja blomma här i Hult och blir därför fånigt glad när jag ser blommande blommor någon annanstans. De får stå som ett löfte om att snart har våren helt fått fäste även i Hult. I övrigt tycker jag just nu att livet passerar ovanligt fort. Det är redan tisdag och snart en ny helg i antågande. Kanske är det så som det sägs att tiden går fort när man har roligt?


Helgen som gick var en riktigt trevlig helg fylld med aktiviteter. Kalas på både lördag och söndag vilket gör att man nästan känner sig lite bortskämd. Jag älskar verkligen kalas. Både att gå på dem och att ordna dem själv. Tycker att det är ett synnerligen trevligt sätt att umgås och tar därför varje möjlighet att ställa till med kalas.


Det är egentligen märkligt hur mycket som kan tryckas in på två dagar men förutom kalas har vi hunnit med  träning och även en stund vid havet. Ett av barnen boxas en gång i veckan och en del av mig protesterade lite när vi konstaterade att det aldrig skulle bli sovmorgon om söndagarna. En annan del av mig är dock mycket nöjd över det faktum att vi varje söndag inleder dagen med ett pass på gymmet.



Sol, hav och trevligt sällskap känns som en bra sammanfattning av helgen. Önskar mig fler sådana helger och gärna att de vore lite längre. Kanske skulle helgen även innefatta torsdag och fredag!

6 kommentarer:

Prinsessorna på Bellevue sa...

Härligt med sol, hav och trevligt sällskap! Låter helt underbart! Väntar också ivrigt på blommor och det är liiite kallt än! Trots härligt med det här ljuset...

Kraam
Petronella

VisaLiza sa...

Man ska väl egentligen inte klaga med tanke på att det inte är minusgrader längre. Fast man vänjer sig snabbt och nu längtar kroppen efter värme på riktigt. Kramar Liza

Hannis sa...

Vad kul att det är boxning som gäller!
Det har jag hållit på med, fast thaiboxning.
Det är bra träning, mycket disciplin.

Hav, vad jag längtar efter havet. Det är bland det bästa jag vet, att promenera vid havet. Här får man åka så långt för att komma nära.

Hoppas att du har en skön vårdag framför dig!

VisaLiza sa...

Ja boxning var ett lite oväntat val, men oj så rätt! Som du säger mycket disciplin. Havet är verkligen härligt och jag saknar att bo nära havet. Har visserligen bara två mil till närmsta hav men är uppvuxen med havet precis vid huset. Önskar dig också en riktigt bra dag! Liza

Emma sa...

Härligt värre! Ja, jag kan också tänka mig helg torsdag till söndag, hade vart lagom:)

VisaLiza sa...

Precis! Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...