onsdag 8 april 2015

LOPPI Blogbag "Skönhet och hälsa"

För en tid sedan fick jag ett paket på posten fyllt med spännande saker från LOPPI Blogbag. Inte så ofta som en får rolig post och när det dessutom saker att prova på då är det ju särskilt roligt.


LOPPIblogbag Skönhet & Hälsa innehåller följande:
RFSU Active Balance är en dubbelverkande vaginaltablett som tillför probiotiska lactobaciller – ”snälla” bakterier som finns naturligt i underlivets ekosystem och hjälper till att förebygga infektioner. Kan tas i såväl behandlande syfte - 1 tablett i 7 dagar eller i förebyggande syfte - 1 tablett/vecka i 3 veckor. Kan tas under menstruation och under hela graviditeten.

Pierre Robert Invisible Hipster är en supertunn hipster gjord av mjuk microfiber, vilket ger en behaglig och sval känsla mot huden. Det unika med Invisible Hipster är att den är utvecklad med en speciell non-slip-funktion, som gör att trosan håller sig på plats - utan att ge synliga troskanter. 

Bio-Oil är en specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. Den är en succé i världen och nr 1 inom ärr och bristningar i 18 länder.

Yves Rocher Bonheur Eau. Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet.

Yves Rocher Elixir Volume Mascara. Nu kan du få oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna (test in vitro). Den krämiga formulan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering; de mjuka fibrerna ger volym utan klibb, medan de fastare fibrerna ger definition och längd.

Friggs naturliga ekologiska miniriskakor. De små riskakorna är förpackade i påse, vilket gör det smidigt och smulfritt att stoppa ned i träningsväskan eller i barnens matsäck till skolutflykten. Miniriskakorna är gjorda på råris och majs och är därmed naturligt glutenfria samt har en hög halt av fullkorn. Den lättsaltade varianten innehåller inget tillsatt socker.
Friggs senaste nyhet TE+ Solljus är speciellt framtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin. Teet kan hjälpa kroppen att fylla på med solens vitamin året om. Med en kopp Friggs TE+ Solljus tillgodoses en fjärdedel av det dagliga rekommenderade intaget av vitamin D, enligt de Nordiska näringsrekommendationerna (NNR).Det har gått någon vecka sedan jag fick mitt paket och jag har därför hunnit testa flera av produkterna. Riskakorna hann jag dock inte prova på innan barnen tog hand om dem. Alltså får jag lita till dem vad gäller deras omdöme att de var mycket goda. Produkten som har blivit min nya favorit är mascaran. Attans så bra! Jag har under flera år letat efter en bra mascara som får mina ögonfransar att se så där tjusiga och svepande ut som jag önskar. Ett önskemål som jag sett som lite orimligt då mina är korta och helt utan färg. Tänk att det faktiskt var möjligt att få till ögonfransar värdiga en filmstjärna. Bio-Oil är något jag har velat testa under lång tid men inte kommit mig för att testa. Efter ett fall för några år sedan har jag ett riktigt fult ärr i pannan som jag önskar skall bli mindre framträdande. Får se om det blir något skillnad efter en tids användning. Den produkt som inte finns med på bild är också den produkt som jag är minst nöjd med. Kändes som om trosorna är i ett märkligt material och jag är faktiskt inte alls nöjd. Obekväma och ett material som jag inte riktigt trivs med. I övrigt har det dock varit riktigt trevligt att få testa innehållet i denna Loppi Blogbag

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...