lördag 4 april 2015

Lycka!

Tänk hur vissa dagar inte alls blir som en hade tänkt sig. Ofta händer det saker som gör att planer går om intet men ibland som idag blir det bättre än planerat. Trots att väderprognosen inte såg helt stadig ut så fick vi strålande sol och härlig värme. Ett samtal på morgonen ledde till att äldsta dottern med familj kom på besök och sedan innan var det även bestämt att även näst äldsta dottern skulle komma. Strålande sol, alla barnen samlade och dessutom barnbarnet på besök. Tror inte att det är möjligt att önska sig en bättre påskafton. Dessutom var det varmt nog att för första gången i år sitta och äta i uterummet. Det blåste egentligen lite för kall vind för att det skulle vara möjligt att sitta ute. Nu fyllde uterummet precis den funktion som vi tänkt oss och vi kunde njuta av middagen i trädgården vinden till trots. För att vara lycklig krävs egentligen inte så mycket. Solsken och en dag med familjen är vad som krävs för att jag skall känna mig riktigt lycklig.


3 kommentarer:

Anneli sa...

Så otroligt vackert inlägg!
Precis så som jag kände idag när jag skrev mitt inlägg..........för visst är det så, att i de lägena behöver man inte mer för att känna en oerhörd lycka!

En fortsatt fin helg,
kram Anneli

Bakom dörr nr. 11 sa...

Härliga bilder.
Mysigt att vara med familjen och barnbarnet :)
Kram Pia

Helena sa...

Visst är det underbart när dagar blir bättre än tänkt! :-) Då får man njuta av lite extra! Fin eftermiddag till dig!/Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...