onsdag 17 februari 2016

Hur skall jag hinna med allt?

I förra veckan kände jag verkligen en stark oro över hur jag skulle få tiden att räcka till. Kände mig trött och under press över alla måsten som helt enkelt måste genomföras. När en har mycket att göra behöver en prioritera om och välja annorlunda. Det som har varit enklast att prioritera bort då har varit träningen. Det har varit enkelt att välja bort den eftersom det frigjort tid för annat. Fast träningen är ju nyckeln till allt, det är ju den som gör att jag orkar och att jag mår bra.

Alltså tänk om och tänk rätt! Har sett till att noga planera in träningen i vardagen igen, bokat in tid med min PT och så har en vecka passerat. En vecka med regelbunden träning är något helt annat än en vecka utan träning. Känner mig åter pigg och fylld av energi. Har till och med tagit tag i den där listan med saker som jag borde ha tagit tag i för länge sedan. Lite märkligt hur en kan må bättre av att göra mer. Fast egentligen inte särskilt konstigt alls med tanke på hur himla roligt det faktiskt är att träna. Märkligt hur jag hinner glömma bort det om det går för länge mellan passen. Då börjar jag istället att komma på ursäkter för att slippa träna. Det är dock inte många dagar som krävs för att åter vara tillbaka i sina gamla vanor och åter vara en tränande människa. Gör mer och orkar mer och känner nu inte alls någon oro för att livet innehåller mycket som skall göras.

Löpning och styrketräning hör till mina favoriter. Trots att det varit så i några år nu är jag fortfarande förvånad. Tänk att jag är en sådan människa som gillar att springa och att lyfta tunga saker!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...