onsdag 9 mars 2016

Helgens loppor

I lördags lyckades jag vara riktigt effektiv och hann med en loppisrunda innan det var dags för årsstämma med Aldir kulturkooperativ. Eftersom året inleddes med att vi publicerade vår bok Berättelser från Gamlestaden kändes det som en synnerligen rolig årsstämma. Kan också vara så att jag var på gott humör efter min loppisshopping med mor och syster tidigare på dagen.


En ny handväska, två koftor och en tunika till den totala kostnaden 160 kronor! Onekligen bra fyndat särskilt som jag länge varit på jakt efter en bra vardagsväska. Just i vardagen när jag går mellan olika möten behöver jag ofta ha en rymlig väska. Samtidigt vill jag att den skall vara snygg och smidig. Inte helt enkla krav att uppfylla har det visat sig!


Invigde en av koftorna idag tillsammans med nya favoritkjolen. Tänk att jag en gång i tiden inte kände mig bekväm med färg! Helst skulle det vara svart eller grått. Möjligen kunde plommonlila fungera men det var inte alltid självklart. Mamma får agera fotograf idag men är inte helt bekväm i rollen. Konstaterar att barnarbete är bättre eftersom kidsen har full koll på det här med att ta snygga bilder! 


Får ju även passa på att ta med en bild från i lördags. För första gången någonsin har Aldirs styrelse fastnat på bild! Jag har fått förtroendet att fortsätta som ordförande vilket jag är både glad och stolt över. Nu väntar vårt nya bokprojekt och det kommer att bli ett spännande år!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...