torsdag 16 augusti 2012

Många väskor blir det

Hur många väskor kan en kvinna egentligen ha? Svaret är många! Jag håller på och grejar här hemma och försöker att hitta en vettig lösning på förvaringen av mina väskor. Skulle önska mig en hall enbart till mig där jag kan ha väskor, kappor, sjalar, stövlar, kängor och allt annat smått och gott som inte är helt praktiskt att förvara i klädkammaren en trappa upp. Eventuellt ska vi bygga om vår farstu nästa år och det skulle i så fall vara ett lysande tillfälle att skapa den perfekta förvaringen. Jag har skissat på en farstu som rymmer tvättstuga, hall och en gästtoalett. Fast allra helst ska vi slippa riva vår farstu och då gäller det att hitta andra lösningar som gör att förvaringen av väskor känns praktisk och enkel. Anledning till att vi eventuellt måste åtgärda farstun är att grunden är riktigt dåligt gjord, ett fuskbygge helt enkelt. Tänk så onödigt att lägga kraft, energi och pengar på att bygga något dåligt!

Några av mina många loppisväskor

2 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Åh här ogillas verkligen fuskbygge, vårt hem är ett stort renoveringsfusk, tapeter som är dåligt tapetserade, fel färg som använts på fel ställe, och toaletten ska vi inte tala om;( Nej usch för fuskare.

Så härlig ljuvliga väskor, nu ska här börjas hållas utkik efter väskor på loppis för tänk att få äga en sådan goding;)

Tack för de snälla orden om mitt lilla fat;)

Önskar dig en härlig kväll
kram
Annie

VisaLiza sa...

Då har vi lite samma problematik med husen då :( Vårt badrum skulle jag kunna skriva en episk bok om tror jag. Väskor bör du hålla utkik efter och de är oftast ganska lätta att hitta. Märkligt nog har alla andra ännu inte upptäckt detta! Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...