måndag 6 augusti 2012

Söndagsloppor

Igår var Magda och jag en tur till loppisen i Hedekas tillsammans med våra stora tjejer. Det visade sig bli en ovanligt lyckad loppistur med många spännande fynd. Vi hittade en mycket tjusig klänning som planeras bli Annas studentklänning. Visserligen ligger detta två år fram i tiden men det skadar aldrig att vara ute i god tid. Den behöver justeras lite men Anna kommer att bli en helt fantastiskt tjusig student.Även förra veckan tog jag mig en tur till loppisen, fast den gången var jag ensam. Då hittade jag förutom min tjusiga nya skolväska även ett handgjort halsband. Det hade dock en längd som är helt fel. Lite för kort för att vara långt och lite för långt för att vara kort. Alltså var det bara att leta upp mina smyckestänger och korta av kedjan. Jag gillar loppisar eftersom fynden alltid är helt oväntade. Du kan aldrig veta vad du ska hitta och vad det blir som får följa med hem. Även en loppistur utan några fynd ser jag som riktigt lyckad eftersom det är så spännande att gå runt och titta på alla saker och fundera över deras historia.


Mitt nya halsband, visst ser mönstret ut som ett vikingaskepp

2 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Håller med, det är nog just det som är så lockande med loppisar, att gå runt och inte veta vad man kan finna, och sen helt plötsligt hittar man ett litet guldkorn som får följa med hem. Ett billgt nöje är det ju också :-))

Jättecharmigt halsband du hittade!
Kram Paula

VisaLiza sa...

Sen gillar jag det här med återbruk. När jag rensar här hemma känns det skönt att skicka ut sakerna i världen igen och veta att de kommer hamna som fynd hemma hos någon annan :) Är mycket förtjust i halsbandet, nu får jag bara komma på vad som passar till ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...