söndag 20 januari 2013

Kaos!

Då var kaoset ett faktum! Hur många saker kan egentligen tryckas in i en krypvind? Alldeles för många visar det sig. Några saker känns helt naturligt att de ligger där, medan jag verkligen undrar hur annat har hamnat där. Fasar lite för när vi skall ta tag i att tömma min klädkammare och tillhörande krypvind. Nåväl nu är krypvinden i vilket fall helt tom! Frågan är vad som skall göras med alla saker som belamrar barnens lekrum?

Med tanke på alla saker vi tycks ha samlat på oss känns det riktigt bra att vi tar tag och röjer innan vi börjar att renovera. Många saker är sådant som hamnat in i krypvinden utan någon egentlig tanke. Andra saker behöver vi däremot fundera över vart de skall ta vägen nu. Tidigare har vi förvarat julsaker, tält, liggunderlag, resväskor och liknande i krypvinden och det kommer inte att rymmas längre. Lite kan få samsas om utrymmet i min klädkammare men kanske inte julsaker och tält. Det här med förvaring är onekligen en svår nöt att knäcka. Tidigare har vi haft gott om utrymme för förvaring här i Hult eftersom vi haft gott om krypvindar att förvara saker i på gott och ont. Nu försvinner de sista krypvindarna och då gäller det att tänka om.

Här har vi lek- och pysselrummet som det brukar se ut

Så här ser det ut idag efter att krypvinden har rensats. Hur är det möjligt att den kunde rymmas så mycket saker där inne?

4 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Oj oj oj ja tänk så mycket man kan samla på sig;) Men visst är det skönt att rensa och skänka saker på våren. Här har vi redan lyckats få ihop till en flyttlåda som ska iväg till närmsta loppis;)

Önskar dig en härlig dag
KRam
Annie

Queen of Kammebornia sa...

Jag vet hur det är... Lycka till med rensandet! Kram!

VisaLiza sa...

Visst är det galet hur man samlar! Är rädd att här kommer det bli många lådor till närmsta loppis!! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Skönt att det inte bara är jag :) Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...