lördag 5 januari 2013

Vinterträd

Snön är borta och med det är världen åter i färgskalan gråbrun. Även om jag innerligt avskyr snö så måste jag erkänna att världen blir vackrare när den täcker marken. Har tagit en tur i min trädgård idag och funderar på vad som skall odlas till våren. Önskar att vintern var över så jag kunde sätta igång GENAST! Magda och jag har så smått börjat planera hur mycket som kan mäktas med på en sommar. Förra året handlade det om att skapa något som liknade en trädgård, i år handlar det om att utveckla det som finns och våga vara lite fantasifull. Fast än är det ett tag kvar innan världen åter blir grön och vacker igen. I väntan på våren har vi tillverkat ett eget träd så vi får lite grönska att glädjas åt.


Att skapa ett eget träd är mycket enkelt! Det som krävs är en kruka som fylls med sten. En metallpinne, en mosskrans, mossa att lägga i krukan och sedan något som dekoration. Enkelt, snabbt och fint resultat!


6 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Men vilket vackert träd, här har vi idag haft sol och faktiskt helt plötsligt kändes det inte så grått och tråkigt längre;) Vissa vårkänslor har redan vaknat till liv och det känns ganska härligt;)

Önskar dig en härlig lördag
Kram
Annie

Hannis sa...

Igår sken solen här och gav lite energi.
Och tankar om våren.
Jag längtar dit fast det är ett tag kvar.

Det blev ett fint träd!
Härligt med kreativitet.

Emma sa...

Men vilket gulligt träd:) /Emma

VisaLiza sa...

Visst kommer vårkänslorna så fort solen tittar fram :) Nu går vi mot ljusare tider! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Visst är det härligt med kreativitet, håller med dig i det du skrev på din blogg :) Liza

VisaLiza sa...

Tack :D Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...