tisdag 26 februari 2013

Även nu

Även nu innan våren har kommit och innan världen åter grönskar finns det skönhet att hitta i naturen. Till skillnad mot när våren kommer med sprudlande energi och allt det vackra fullkomligt finns överallt får man nu titta lite mera noga för att se. Här i Hult har vi haft ett fantastiskt solsken hela helgen och det har även inlett den nya veckan. Så härligt att känna att solen faktiskt värmer lite och se hur snön försvinner lite för varje dag som går. Ibland tänker jag att så innerligt illa som jag tycker om mörker och vinter så skulle jag egentligen bo på andra breddgrader. Vår, sommar och höst är årstider jag älskar men vintern den kan jag inte med alls. Det är bara en lång väntan på att våren skall komma åter. Fast hade vintern inte funnits då hade jag kanske inte uppskattat de andra årstiderna lika mycket!
4 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Jag älskar alla våra årstider och tycker att alla har de sin charm. Men jag gillar inte vinter utan snö för det blir så hemskt mörkt då;)

Igår såg jag en fjäril, helt knas, men troligen hade den vaknat till i värmen och passade då på att ta sig en svängom;) Ljuvlig att se var det iallfall.

Önskar dig en solig dag
Kram
Annie

Husfrun sa...

Jag gillar visserligen årstidsväxlingarna men när jag blir pensionär ska vi flytta till Italien, jag och mannen. Det drömmer vi om ibland i varje fall ;)
Kram.

VisaLiza sa...

Håller med om att snön är bra för att det gör vintern lite ljusare. Fast jag har kommit att avsky den sedan jag flyttade ut på landet eftersom den gör allt så mycket svårare. Helt galet förresten med fjärilen!! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Vilken härlig dröm! Jag försöker få min man att inse att Namibia är en bra plats att vara pensionär på :D Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...