lördag 23 februari 2013

Humörhöjare

Den som någon gång har vägarna förbi Munkedal får inte missa att promenera längs Maltes stig vid Saltkällan. Det är en fantastiskt trevlig strandpromenad som i sig är värd ett besök i till kommunen. Den här lördagen hade skiftat i olika nyanser av grått och vi kände oss inte på humör för någonting alls. Istället för att låta ett sådant humör förstöra dagen beslutade vi oss för en tur ner till Saltkällan för en promenad längs Maltes stig. Kort efter att vi gett oss av beslutade sig solen för att göra oss sällskap. Vackert landskap i solsken mycket mer behövs inte för att bli på gott humör!

Att våren är på väg kändes tydligt eftersom solen faktiskt värmde

Båtar i väntan på sommaren

Otroligt fin och välskött strandpromenad


Raimo och Ida

Sol över öppet vatten


Isen håller på att brytas upp. Under isen hördes vågorna. Märkligt ljud!


8 kommentarer:

Hannis sa...

Härligt! Och solen som sällskap, då blir man lite gladare.
Det är det där med gråa nyanser just nu...
Känns som ett tema i mitt liv ihop med vintertrötthet.
Tvingar mig själv att ge mig ut + att pyssla för att få lite energiflöde=))

Huset nummer tio sa...

Åååååå så vackert men var är er SNÖ;) här ligger det fortfarande flera centimeter och inget grönt är i sikte. Men våren hörs ändå på fåglarna som kvittrar så vackert och de brukar ju veta vad de kvittrar om;)

Önskar dig en härlig dag
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Tror man är tvungen att tvinga sig själv att komma igång så här års. För mig gjorde några dagar på Irland gott. Att få tjuvstarta våren kändes helt nödvändigt!

VisaLiza sa...

Tro mig här i Hult har vi fortfarande gott om snö även om solen verkar göra ett bra jobb idag. Vi bor uppe på ett fjäll så det är alltid skillnad mot Munkedal som ligger vid havet. Visst är det fantastiskt att höra fågelsång igen! Kramar Liza

Linda sa...

Men oj vilka vackra bilder och vilket underbart väder ni verkar ha. Här ligger snön fortfarande tjock, tyvärr. Jag längtar sååå efter våren.

Kram Linda

VisaLiza sa...

Ja vi har verkligen haft fantastiskt väder denna helg och vi tar tacksamt emot. Dessvärre ligger snön även i Hult även om jag hoppas på fler soliga dagar som smälter bort den. Kramar Liza

Fröken Pyssel sa...

Åh, det ser verkligen underbart ut!

VisaLiza sa...

En helt ljuvlig plats att besöka :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...