torsdag 15 maj 2014

Avskydd av alla

Idag har jag lyckats med konststycket att bli utsedd till den värsta människan i Hult! I alla fall om det vore upp till våra djur att avgöra en sådan fråga. Vi har haft kloklippning och pälsvård på våra fem marsvin, två kaniner, fem katter och även hunden. Konstaterar att det är vid sådana tillfällen som jag inser att vi faktiskt har många djur! Det har ju inte riktigt varit planerat att det skulle bli så många som det har blivit, men jag är verkligen innerligt glad över var och en av dem. En viktig stund varje dag är min pratstund med våra marsvin och kaninerna, gnagisarna som vi kallar dem. Vi pratar om viktiga saker och kaninen Sixten vill gärna bli kliad mellan öronen. Tack vare gnagisarna känns det roligare att rensa kirskål i rabatterna eftersom jag vet att det avskydda ogräset blir till efterlängtad favoritmat.


Ida är vår ständiga följeslagare här hemma. Alltid glad och alltid full fart. Vi har en tid funderat på att skaffa en hundkompis till Ida. Det skulle i så fall vara en cocker spaniel till men dessvärre har vi fått inse att just nu är det inte rätt i livet för att skaffa en valp. Att ha en vuxen hund är givetvis tidskrävande även det men inte på samma sätt som en valp.


Imorgon är en ny dag och djuren i Hult brukar sällan vara långsinta. Imorgon är det fullt möjligt att jag åter är en populär människa hos mina djur. Skulle så inte vara fallet får jag se till att vara den som ger dem morgonmaten eftersom mat tycks vara vägen till våra djurs hjärtan!

3 kommentarer:

Hannis sa...

Dom där blickarna som man får vid kloklippning är inte nådiga...
För att inte tala om när borsten kommer fram.

En bra helg till dig/Kram Hannis

Decdia sa...

Vad med djur ni har! Det vill jag också ha, det är ju så underbart att ha nåt att kela med.

Christina sa...

Det fina med djur är att de inte är långsinta, så de förlåter säkerligen kloklippningen ;)

Härligt med så många djur! Även om det är en hel del arbete med dem.

Ha det fint! Kram Christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...