fredag 2 maj 2014

Första maj

Det är morgon efter första maj och idag är jag trött. Det blir så märkligt med de där dagarna som en planerar för länge när de väl infaller känns det nästan lite overkligt. Jag ansvarar för vår första-maj-kommitté här i Munkedal och gårdagen blev en nyttig läxa för mig i att släppa kontrollen. Jag haltar fortfarande runt vilket innebär att jag inte kunde vara med och bära och rigga allt. Istället fick jag helt lita på att alla andra skulle ha koll på sina egna uppgifter och helt enkelt låta bli att vara nervös. Tänk vilka fantastiska människor jag har förmånen att spendera min fritid med. Allt fixades på bästa sätt och jag är både nöjd och tacksam. Är också oerhört glad över att drygt hundra personer slöt upp för att fira första maj igår. I år hade vi bytt plats till torget i Munkedal vilket visade sig vara ett riktigt smart drag.


Det går inte att vara annat än otroligt stolt över allt engagemang som lades ner på att göra dagen igår riktigt bra. Raimo och Åke spelade för oss och de båda är verkligen otroligt duktiga. Tänk att de bara har spelat ihop ett halvt år och redan låter som att de aldrig har gjort annat. Spelningen igår resulterade dessutom i en förfrågan för dem att spela på en annan tillställning vilket även det är roligt. Vi hade igår ett helt gäng med fantastiskt duktiga talare Anna, Regina och Alexandra var uppe i talarstolen och jag kände mig nästan fånigt stolt över att få lyssna till dem. Unga starka tjejer som vågar tala för sig och vill vara med och dela på makten. Känns bra inför framtiden när det finns så engagerade unga människor tycker jag.

Nu är första maj till ända och jag är en trött Liza idag men det finns ingen tid till rast och vila. Dagen idag skall ägnas åt att fixa i pappas nya lägenhet och i eftermiddag drar Magda och jag till Skottland.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...