måndag 1 juni 2015

Inte enligt plan

Efter en intensiv helg sitter jag i min fåtölj hemma i Hult. Dricker te och är invirad i varma filtar och försöker att hålla värmen. Märkligt hur jag helt plötsligt när jag kom hem från Västerås igår fick hög feber och började hosta. Tänker att det är kanske kroppen som försöker säga åt mig att jag måste ta det lite lugnare. Problemet när en har så mycket roligt omkring sig är att det är svårt att välja bort. Helgen som har passerat har bestått av spännande möten, intressanta diskussioner, en fantastiskt rolig fest och har varit otroligt bra. Bäst av allt var dock att jag fick möjligheten att umgås med två fina vänner som jag bodde hemma hos. För första gången träffade jag också deras son som föddes i februari. Märkligt hur en så ny människa kan kännas alldeles självklar. Nu går det inte att föreställa sig mina vänner som något annat än föräldrar.

Att köra bil tur och retur till Västerås i helgen var lite av en utmaning eftersom jag tycker att det är så vansinnigt tråkigt. Förvisso är det trevligt att se ett föränderligt landskap som susar förbi men mest blir jag frustrerad över att behöva ägna tid åt att transportera mig själv från punkt A till punkt B. Att resa med tåg ser jag däremot som ren lyx och jag njuter verkligen av resan. Då kan jag läsa, se på film, titta på landskapet utanför fönstret.

Min plan för veckan var att börja beta av en lång lista med saker som behöver göras. Istället kapitulerar jag för feber och hosta och konstaterar att allt i livet går inte att styra eller planeras.


2 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Trist att bli sjuk, krya på dig! kram Mia

mammi sa...

Krya på dig o pyssla om dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...