torsdag 18 juni 2015

Vid havet i regn

Idag har vi åter varit i Grundsund, denna gången för att hämta hem ena barnet. I söndags var det strålande sol men en bitande kall vind. Idag regnade det vid havet men vi tog trots det en promenad längs smala gator vid vattnet. Vi passade även på att fika lite och hade en synnerligen trevlig utflykt till havet.


 Regntunga skyar till trots så är det något alldeles särskilt med kusten. Som barn bodde jag alldeles vid havet fast i södra Bohuslän. Jag kan verkligen sakna närheten till havet året om. Försöker ta mig tiden att åka ut till kusten även under andra årstider än sommaren. Havet om vintern är något otroligt vackert tycker jag.


Det må så vara att sommaren inte känns som sommar ännu i år men likväl tänker jag njuta av det som hör sommaren till. Utflykt till havet och promenad i lugn och ro hör nog till de allra bästa sakerna som finns i livet tänker jag.

2 kommentarer:

Hemkära Hanna sa...

Det är något visst med havet och du tar väldigt fina bilder på det. Visst är det lika så gott att njuta av sommarsaker oavsett temperatur.
Jag önskar dig en trevlig midsommar.

Bakom dörr nr. 11 sa...

Hoppas du har haft en härlig midsommar.
Vackra bilder.
Kram Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...