fredag 16 september 2016

Jag gillar det lite fula...

Har ägnat en stor del av kvällen till att redigera bilder. Konstaterar att de bilder jag gillar mest är de som är allt annat än perfekta. De bilderna som egentligen är fula och inte alls de som är tänkta att användas. Fast jag gillar just de där bilderna för att de innehåller liv och glädje.


Dottern Anna hjälpte mig att fotografera ett gäng vintageoutfits och jag bryter ihop helt när vi ännu en gång måste pausa på grund av att det kommer en traktor. Det händer som bara i Hult känns det som!


Även här störs vi av traktorer och konstaterar att vägen inte är den bästa platsen för fotografering. När jag sitter och redigerar slås jag av hur lik jag är min mormor på den här bilden och undrar om hon haft en precis likadan klänning. Kan det vara min mormors klänning jag hittat på en loppis?


Fast favoriten är denna! Har ingen aning om vad jag gör, vet som bara att jag inte ser klok ut och att jag fullkomligt älskar bilden. Konstaterar att dottern är duktig på att fånga mina mindre tilltalande sidor. Konstaterar också på att hon är duktig på att fånga bilder med både liv och känsla. Hon fångar det lite fula, men det är bilder med innehåll!

2 kommentarer:

Bakom dörr nr. 11 sa...

Haha, du är ju underbar :)
Fin kväll till dig
Kram Pia

Christina sa...

Underbara bilder som säger mer än tusen ord och nog finns glädjen där! Tack för att vi fick följa med :)

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...