tisdag 6 september 2016

Vintage på italienska

När jag var i Dublin i december förra året köpte jag en alldeles ljuvlig italiensk klänning från 50-talet. Hittade den i en otroligt fin liten vintagebutik där jag fastnade länge. Det blev två fantastiska klänningar som fick följa med mig hem den gången. Den ena invigde jag på nyår och denna klänningen någon månad senare. Den stora fördelen med denna klänning är att den fungerar både till vardag och till fest vilket gör den otroligt användbar.


Den fina väskan är ett riktigt loppisfynd. Hela tolv kronor kostade den mig vilket gör den till ett av de bästa fynden någonsin. Koftan är däremot alldeles ny även om den har den rätta stilen. Jag försöker ständigt hitta äldre koftor på loppisar men har hittills inte lyckats så bra med detta. Det är ju mycket som skall stämma. Storlek, färg och modell samt att den måste vara i gott skick. Den enda koftan jag har som är vintage är en kofta jag fått av min farmor.


Det fina halsbandet är en julklapp från min syster. Hon har verkligen en förmåga att hitta fina vintagesmycken. Ett otroligt användbart halsband eftersom det passar till det mesta. Något som jag tycker om med den här klänningen är de fina detaljerna. Älskar hur den är extra arbetad vid halsringningen och att den har fickor. Särskilt kul är det dessutom att skärpet också fanns kvar.


Skorna är i min mening det som fulländar en outfit och dessa skor är inte något undantag. Köpta för att användas flitigt under sommaren men det har inte riktigt vädret gått med på. Alltså får jag passa på nu när sommaren bestämt sig för att göra återbesök fast det blivit september.

2 kommentarer:

Sara S. J. sa...

Helt underbar stil du har

Sara S. J. sa...

Helt underbar stil du har

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...