lördag 12 november 2016

En som älskar och en som hatar

Sedan en vecka tillbaka råder vinter i Hult. Onekligen en märklig november eftersom vi har snö och sol istället för regn och grått. Hunden Ida fullkomligt älskar vintern, då är hon i sitt rätta element. Ju mer snö desto lyckligare hund.


Snön är i Idas tycke alldeles fantastisk. Du kan inte ha tråkigt i snön enligt Ida och hon är nästintill omöjlig att få med sig in i huset. Jag är själv inte särskilt förtjust i snö men det är som omöjligt att inte känna förtjusning när en ser Idas totala lycka.


Det går som inte att ta miste på hennes totala lycka!


Ebba är mer lik sin matte och är skeptisk till snön. Så här års vill hon helst vara inomhus och då med sin blå tröja som min mamma stickat till henne. Fast den räcker inte riktigt till, får hon bestämma ligger hon även nerbäddad under en varm filt.


Två hundar och två helt olika individer. En som älskar snö och kyla och en som fullkomligt hatar vintern. Det är nästan så att hon vägrar att gå ut så här års. Om sommaren däremot då ligger hon gärna mitt i solen och njuter, ju varmare dag desto bättre i hennes tycke.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...