söndag 20 september 2015

Den här dagen förra året

För ett år sedan idag var det en riktigt härlig sommardag med strålande sol och tjugo grader varmt. Således helt perfekt väder för att ha en bröllopsfest. När vi gifte oss Raimo och jag 2004 hade vi aldrig någon bröllopsfest. Vi hade istället kalas för att jag fyllde 25 år och gifte oss någon timme in i kalaset. Bröllopsfesten sparade vi istället till senare och förra året var det dags. Min önskan var en vintagefest med familj och vänner. Helst skulle vi vara på en vacker plats på landet och solen skulle skina och vädret vara varmt fast det var september. Eftersom det råkade vara valrörelse förra året när vi firade vår tioåriga bröllopsdag så fick vi onekligen mycket att göra. Först med att arbeta i valrörelsen och sedan hade vi en vecka på oss att förbereda för festen. Veckan efter det for Raimo och jag till Krakow och efter det fortsatte livet att vara fullt upp och någonstans längs vägen glömde jag helt enkelt bort att redigera bilderna från festen och lägga upp dem på bloggen. Tänk så snabbt ett år går egentligen. När jag tittar på bilderna nu känns det som om vår bröllopsfest var alldeles nyss och ändå har ett helt år hunnit att passera.


Här är vi på vår bröllopsfest förra året då vi firade tio år som gifta. Min klänning är äkta vintage och kommer från 1932 medan makens kläder kommer från 2014. Trots att vi letade länge och väl konstaterade vi att det var betydligt svårare att hitta bra herrvintage än till dam. Att ha en riktigt stor fest som en bröllopsfest kräver mycket planering och arbete men när allt funkar då är det verkligen värt mödan. Allt blev inte precis som vi hade tänkt oss men det blev en riktigt fin dag, sommarens allra sista dag visade det sig. Dagen efter när vi städade upp efter festen vräkte regnet ner och höstvindarna blåste ordentligt. Då var det tydligt att sommaren var över för den gången.

4 kommentarer:

Anna/notonmusic sa...

Roligt med stora fester som blir minnen i livet! Kan tänka mig att det är svårare att hitta herrvintage än damvintage! Fina kläder!

mammi sa...

Så fina! Vilken härlig idé

Hemkära Hanna sa...

Så tjusiga ni var!!!!
Och romantiskt med bröllopsfest på sommarens sista dag!

Helena sa...

Så tjusiga ni är! Så trevligt att ordna en fest efteråt. Tänker ibland att man borde ta tillfället i akt och fira saker lite oftare än vad man gör. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...