tisdag 29 september 2015

Utmaningens andra dag

Dag två på utmaningen Four Fit Challenge har passerat och än så länge känns det hela bra. Jag har gjort en lärdom redan de här första två dagarna. Om du skall vädra din klänning är det klokt att inte låta den hänga ute hela natten. Attans så kall klänning jag fick ta på mig den här morgonen! Det var nämligen först när jag sminkat mig och gjort mig i ordning i övrigt som jag insåg att klänningen hängde kvar ute.
Dagens i förväg planerade outfit
Dagens outfit är egentligen precis samma som igår. Klänningen är ju basen för hela veckan medan koftor och tröja kommer att skifta. Skillnaden idag är att jag har stängt koftan med hjälp av ett skärp i midjan. Mormorskängorna är utbytta mot mina absoluta favoritpumps. Det är ett par skor som jag tror jag skulle kunna ha på mig sju dagar i veckan utan att tröttna på dem. De passar till vardags men också till fest.
En stund i solen efter arbetsdagen
Igår var jag ledig medan den här dagen ägnades åt arbete och möten. Kul att samma klänning och samma kofta passade bra båda dagarna. Igår kände jag mig fint men ledigt klädd medan jag idag kände mig uppklädd och alldeles lagom för en mötesdag. Jag älskar verkligen kläder och planerar alltid på kvällen vad jag skall ha på mig nästa dag och hänger fram detta. Allt som finns i min garderob är noga utvalt och jag har i stort sett aldrig samma outfit två dagar i rad. Min garderob är välfylld men inte överdrivet. Fast om en betänker att det allra mesta är köpt de senaste två åren kan en snabbt konstatera att det har blivit en hel del shopping. Å andra sidan var detta alldeles nödvändigt då jag bytte storlek efter en viktnedgång.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...