måndag 26 augusti 2013

Kettilska kollektivet i Hult!

I början av året trodde vi att min far var nära slutet på sitt livs resa. Fast jag borde ha lärt mig att min far likt katten har minst nio liv och att ingenting tycks rå på honom. Nu är han piggare och friskare än på många år och har tillbringat stor det av sommaren hemma hos oss. Kul tycker vi att ha pappa på besök och han trivs med att kunna hjälpa till med att greja med det lilla han orkar. Här får han en funktion att fylla och det tror jag är viktigt för att man skall känna livsglädje. Kunskapen är det ju inte något fel på även om kroppen blivit skraltigare. För oss har hans kunnande varit till stor hjälp när vi har grejat här hemma i sommar.

Igår fick vi ännu ett tillskott här i Hult då min syster flyttade hem till Sverige igen. Hon mellanlandar hos oss tills hon vet vart i världen hon tänker sig. Vi förespråkar givetvis Munkedal men märkligt nog tycks systrar ha en egen vilja så vi får se vart hon till slut landar. Just nu är hon är och det är allt tur att huset i Hult är stort så det finns gott om plats för alla människor. Det här är faktiskt anledningen till att vi drömde om ett stort hus, att det skulle vara en plats där familjen rymdes gott och väl.

New Dawn är en av klätterrosorna som planteras i rosenträdgården. Undrar om den hinner slå ut lagom till lördagens kalas?10 kommentarer:

Anonym sa...

Så härligt med Pappa :)
Fin Rosenknopp/Kram Annmi

HemkäraHanna sa...

Underbart med ett hus som är öppet för nära och kära!

Anna Svensson sa...

Det där låter mysigt, att ni kan samlas i ert stora hus och umgås.
Kram
//bara anna

Choices By Annie sa...

Härligt att samla familjen, och en sådan ljuvlig ros;)

Här har alltid drömmen varit ett stort hur också till att samla människor i, det blev inte riktigt så men nu håller vi hårt på " att finns det hjärterum så finns det stjärterum"

Önskar dig en fin dag
Kram
Annie

Rosenhäxan sa...

Härligt att höra att din pappa mår bättre .
Fin rosenknopp... Jag planterade en new down i år.
Den trivs där vid torpet och jag hoppas den nästa år vill börja växa upp på husknuten .
Ha det så gott
Kram Gittan

VisaLiza sa...

Ja det är verkligen skönt att han mår bättre :) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Precis så som det ska vara :D

VisaLiza sa...

Ja det är verkligen gott att det finns plats för alla. Kramar Liza

VisaLiza sa...

Även i ett stort hus tar utrymmet slut. Just nu har vi ju två rum kort eftersom de byggs om. Så just nu krävs det lite planering för att alla skall ha plats att vara på. Kramar Liza

VisaLiza sa...

Det är verkligen en vacker ros, hoppas den trivs hos dig! Ja det är verkligen skönt att pappa är här och mår bättre. Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...