fredag 9 augusti 2013

Premiär

Under två veckor åkte vi ut till Grebbestad för att tjejerna skulle vara med på teaterskola. Teaterskolan drevs av Greta och Tonje som var sommarlovsentreprenörer. Det vill säga att driva ett eget företag som sommarjobb under sommaren. Bra och roligt initiativ tycker jag. Dels var det bra träning för tjejerna som fick pröva på hur det är att vara företagare. Kanske innebär detta att de när de är lite äldre känner att de vågar starta eget och satsa på sina egna drömmar. Sen var det ju också en riktigt bra sommarlovsverksamhet för barn. Förra fredagen var det premiär och jag måste verkligen säga att jag var imponerad över barnen. Deras föreställning tog drygt en timme och det vill till att komma ihåg så mycket repliker.


Föreställningen hette Vara känd och handlade om kändisen Sebastian som träffade den helt vanliga tjejen Rebecka. De flesta av barnen spelade mer än en roll och det var många byten som skulle hinnas med. Efter en premiär måste man givetvis ha en premiärfest. Bubbel och pizzabullar var beställt av de små stjärnorna.


Kladdkakemuffins med grädde och fruktsallad var en passande efterrätt. Enkelt att ha med eftersom grädde och fruktsallad kunde förvaras i en kylväska och läggas på först vid serveringen. Kan ju annars vara svårt att ha med sig sådant om sommaren.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt & vilka små stjärnor så fina/Kram Annmi

Christina sa...

Härligt med så kreativa barn!
Vet inte om du sett att jag svarat på frågan om Shakespearefestivalen, men den är återkommande varje år och det passar utmärkt att ta med familj och barn dit. Bifogar länk.

TeaterKramar Christina


http://www.cambridgeshakespeare.com/

Choices By Annie sa...

Men å så roligt och så kul att ni ordnat fest och mys efteråt, förmodar att flickorna njöt i fulla drag av uppmärksamheten. Härligt.

Önskar dig en fin dag
Kram
Annie

Villa Freja sa...

Vad spännande, roligt och intressant det låter. Kram.

VisaLiza sa...

Helt fantastiska små stjärnor :D Kramar Liza

VisaLiza sa...

Tusen tack för länken :D Kramar Liza

VisaLiza sa...

De fullkomligt älskade alltsammans :D Kramar Liza

VisaLiza sa...

Verkligen otroligt bra för tjejerna att vara med om. tror att de har växt av upplevelsen. Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...