torsdag 8 augusti 2013

Skoshopping

Tidigare i veckan var jag och shoppade skor på världens bästa skoaffär nämligen EMA skor i Munkedal Butiken är liten men de har ett fantastiskt utbud av skor. Det jag gillar mest är att jag verkligen kan ta mig tiden att titta i lugn och ro och prova utan att känna någon stress. Även om det inte varit så att jag känt Eva som är den ena ägaren så hade detta fortfarande varit en skoaffär för mig eftersom de ha bra kvalitet till bra pris och det känns som att man alltid från bra hjälp och bemötande. Funderar du på att köpa skor kan jag rekommendera en tur till Munkedal eftersom EMA skor just nu har upp till 70 procents rea på delar av utbudet. Blev visst till ett reklaminlägg det här, men skor är ju något som onekligen ligger mig varmt om hjärtat. Dessutom känns det viktigt att det finns en levande handel i ett litet samhälle som Munkedal. Man ska inte vara tvungen att fara långa vägar för att köpa det som behövs.


 Nåväl när det skulle shoppas skor så gjordes det ordentligt. Först med tonårsdottern som sedan avlöstes av Regina. Man skulle kunna tro att skorna ovan är de skor jag köpte men icke! Detta är istället dotterns nya skor som hon skall ha på sig när hon skall på kongressfest med SSU senare i veckan. Till detta blir det en enkel svart klänning och en röd handväska. Tjusigt ska det så klart vara när det är kongressfest.


Inte heller detta är mina skor även om jag tycker att detta är en perfekt vardagssko. De passade dessvärre inte i någon storlek för mig så jag får fortsätta leta vardagsskor. Regina håller dock inte med om att detta är en sko för vardagen utan tänker sig att de skall användas vid betydligt festligare tillfällen.


Så här ser en vardagssko ut enligt Regina! Jag får nog hålla med om att de passar riktigt bra i vardagen men att de nog faktiskt skulle göra sig med klänning på en sommarfest också.


Märklig shopping detta när de som inte brukar vilja ha klackar köper klack och jag istället köper lågklackat. Fast hur skulle jag ha kunnat motstå dessa söta skor? De känns riktigt retro och jag längtar efter lämpligt väder att använda dem i. Hittills har det antingen varit strålande sol och hetta eller regn och kyla och inget av detta kändes så lämpligt. Kanske borde jag packa ner dem i min resväska och ta dem med mig till Dublin på lördag?

7 kommentarer:

Hannis sa...

Dom är söta!
Jag ser dom till ett par slitna jeans och en oversize-tröja=))
Skor är roligt!

Tack snälla för kommentaren om mina foton.
Jag håller med om översta bilden, den är en av mina favoriter.
Kram Hannis

Christina sa...

Härlig skokavalkad, de randiga skorna är ju så läckra!
De understa påminner om ett par av mina favoriter, fast mina är svarta.
Kul med nya skor!
Kram Christina

Anonym sa...

De randiga söta skorna är så mycket du,tycker jag trots att jag inte känner dig :)
Ha en fin Fredag/Kram Annmi

VisaLiza sa...

Skor är verkligen roligt :) Tror också att de kommer passa bra till jeans. Kan också funka med en pennkjol tror jag ;) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Tror att de bruna skorna kan bli ett par favoritskor. Jag hade gärna haft dem i svart också känner jag :) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Håller med om att de randiga är så jag. De var dock för stora i strl. 37 och för små i strl.36 stör mig mycket på detta. Men men de är fina på dottern också. Kramar Liza

Ida sa...

De där randiga var ju hur söta som helst! Skulle gärna ha såna, men vart kan de ha såna häromkring? :o Gillar din blogg förresten, massa fina bilder! :) kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...