måndag 10 februari 2014

Borta men ändå nära

Det är måndag och åter vardag efter en helg iväg på kurs. Den här gången alldeles nära hemma då kursen hölls i Trollhättan. Känns lite märkligt att komma tillbaka till en stad där jag tillbringat så mycket tid, men nu allt mer sällan besöker. Jag tycker om att vara på resande fot även om resan inte är så lång. En kurs med rätt upplägg kan vara otroligt inspirerande och motiverande vilket också var fallet i helgen. Känner hur huvudet är fullt av tankar och jag fullkomligt bubblar av idéer. Alltid intressant att träffa nya människor och än mer roligt när man är engagerade i samma förening. Fördelen med att resa bort fast avståndet är kort är att det inte tar så lång tid att komma hem igen. På så vis lyckades jag igår med att vara på kurs hela dagen och ändå ägna kvällen åt familjen.

Även nästa helg skall ägnas åt att vara på kurs, men den här gången blir avståndet lite längre eftersom den skall vara i Stockholm. Ännu en stad som jag spenderat mycket tid i men nu inte besökt på flera år. Åker tidigt på fredagsmorgonen för att hinna spendera dagen i Stockholm. Finns så mycket jag vill hinna med att se så det är onekligen en dag jag ser fram emot. Innan dess en alldeles vanlig vardagsvecka och det är nog det bästa av allt egentligen. De där vanliga dagarna, med vardagens alla sysslor och pussel av tider. Våra liv innehåller ju till största delen vardag, men ändå är det något annat vi ofta jagar efter istället för att njuta av allt vardagen innehåller.

5 kommentarer:

Jeanette Sandelin sa...

Jag är en riktig vardagsmänniska :)
Gillar måndagar när veckan drar igång. Planering och andningshål.
Kram fr Ödeborg.

Christina sa...

Låter spännande men intensivt med helgkurs. Att gå kurs och träffa nya människor är verkligen roligt och utvecklande.
Önskar dig en fin vecka/helgkurs :) Kram Christina

Min Lilla Kokvrå sa...

Tillfällen för kurser och föreläsningar ska man ta tillvara på, alltid finns det något utvecklande man kan ta till sig. Livet är ju egentligen en enda lång kunskapsresa med nya erfarenheter, insikter och aha-upplevelser varje dag.

Ha nu en fortsatt fin vardag fram till din Stockholmstripp.
// Birgitta

Anonym sa...

Trollhättan är fint <3

/Kram

Villa Freja sa...

Så sant. Det är ju livet, helheten vi ska trivas i och njuta av. Inte ständigt jaga något annat. Kram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...