tisdag 4 februari 2014

Tiden den går

Det är på barnen man ser att tiden går. Eftersom vi planerar vår bröllopsfest till hösten satt jag igår och tittade på bilderna från vårt bröllop. Tio år har förändrat oss men det är allra mest på barnen det syns. Tänk Anna som idag är 18 år och snart skall ta studenten är så liten på kortet. Det finns många bilder från vårt bröllop men just den här är en av mina favoriter. Rent fotografiskt finns det bättre bilder men den här har lyckats fånga oss när all nervositet har släppt och vi äntligen kunde slappna av. Det frestar på att ha kalas som innehåller ett hemligt bröllop hur roligt det än var. Det är en sådan där dag som är både en av de allra bästa dagarna i livet men också en av de allra värsta. Att gifta sig med den man älskar och vill dela sitt liv med är något helt fantastiskt och alldeles underbart. Att få allt att klaffa på ett bröllop som ingen vet om att det just är ett bröllop var lite av en utmaning och mycket tålamodsprövande. Så här i efterhand när man tänker tillbaka skulle jag dock inte vilja vara utan alla nerver och stress eftersom det är stort att gifta sig och då vore det konstigt att inte bli lite nervös.

4 kommentarer:

Christina sa...

Vad fina ni är. Tack för att vi får följa planeringen av er bröllopsfest, det blir ju lite som att gå på fest (fast i bloggsfären då ju) ;)
Ha det fint!
Kram Christina

Choices by Annie sa...

Vilket härligt kort, ljuvliga minnen förstår jag.
Härligt med fröbytarkväll det där med fröer måste jag ge mig på att samla, verkar ju vara hur roligt som helst;)

Önskar dig en fin vecka
Kram
Annie

Villa Freja sa...

Vilket fint kort. Det är klart, lite stress och nervositet hör ju till en så stor dag. Hoppas festligheterna blir fina. Kram.

Ninette sa...

Tiden går ja, jag är så blödig så jag går nästan varje vecka och tänker hur stora mina barn blivit och hur snabbt det går och snart har dom flyttat hemifrån...! hjälp!
Det låter spännande med ett hemligt bröllop!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...